Comodo Nederland Logo Nederland

SSL Certificaten

SSL Certificaten beveiligen de verbinding tussen de browser van een bezoeker en bijvoorbeeld een website. Gegevens worden hierdoor veilig verzonden, zonder het risico dat ze in handen vallen van derden. SSL certificaten zijn ónmisbaar voor veilige communicatie via internet.

Groene adresbalk

SSL certificaten worden veel gebruikt door webwinkels, voor online bankieren en andere toepassingen waarbij vertrouwelijke gegevens worden uitgewisseld.

Ieder SSL certificaat zorgt voor een veilige verbinding. Zekerheid over met wié deze verbinding tot stand komt en de zichtbaarheid hiervan, verschilt per certificaat.

Validatieniveau"s

Domein Validatie Voor een veilige verbinding met een door alle browsers vertrouwd certificaat. Voorkomt beveiligingswaarschuwingen. Wordt voordelig en snel geleverd.
Organisatie Vaildatie Voor een veilige verbinding én geverifiëerde bedrijfsgegevens van de certificaathouder.
Uitgebreide Validatie Voor een veilige verbinding, geverifiëerde bedrijfsgegevens van de certificaathouder én check volgens zeer strenge richtlijnen. Wordt getoond door een groene adresbalk. Geeft extra vertrouwen, vooral belangrijk voor sites met transacties die hierdoor de kans op meer omzet vergroten.

Uitvoeringen

Enkel Domein Beveiligt een enkele domeinnaam.
Multi Domein Beveiligt meerdere domeinen in één certificaat.
Wildcard Beveiligt alle subdomeinen van een domein.