Comodo Nederland Logo Nederland

Comodo Cloud Scanner

Met Comodo Cloud Scanner kun je eenvoudig je PC scannen op malware, virussen en andere problemen zonder dat je hiervoor software hoeft te installeren.

CCS

Waarom Comodo Cloud Scanner?

  • Krachtig en gebruiksvriendelijk.
  • Snel en nauwkeurig opsporen van malware en andere problemen.
  • Geen software installatie nodig.
Download gratis

Comodo Cloud Scanner is een krachtige tool waarmee je eenvoudig je computer kunt scannen op malware, virussen, verdachte processen en andere problemen.

Met Comodo Cloud Scanner wordt je computer op virussen en malware gescand door software die niet op je computer staat geïnstalleerd maar op de remote servers van Comodo. Hierdoor is de scanner altijd realtime verbonden met de Comodo database en hoef je nooit updates te installeren, want de scanner is altijd up-to-date. Omdat de software niet op je computer draait hebben de scans verder geen invloed op de prestaties van je computer.

Naast het opsporen van malware en virussen signaleert Cloud Scanner ook andere problemen die kunnen zorgen voor instabiliteit, je privacy kunnen bedreigen en herkent Cloud Scanner oude bestanden die onnodig ruimte innemen op je computer.

Cloud Scanner

Cloud Scanner bestaat uit vier scanners:

  • De malware scanner scant snel virussen of andere verborgen processen die niet thuis horen op je computer.
  • Iedere keer als je een programma verwijdert, installeert of aanpast houdt Windows dit bij in de Windows Registry, waardoor de Registry na verloop van tijd vol en onoverzichtelijk wordt. Ook wordt je computer langzamer omdat het Windows meer tijd kost om de benodigde informatie te filteren. Met de Registry Scanner wordt hierop een grondige scan uitgevoerd die alle overbodige keys verwijdert. Windows kan hierdoor weer sneller bij de benodigde informatie waardoor je computer sneller wordt.
  • Met de Junk File Scanner ruim je bestanden op die onnodig ruimte innemen op je computer zoals tijdelijke bestanden en Windows log files.
  • In Windows en andere software worden je recente activiteiten bijgehouden in de geschiedenis, cache files, cookies en gebruikersgegevens. Hierdoor wordt er gevoelige informatie opgeslagen die achterhaald kan worden door hackers of andere gebruikers van je computer. De Privacy Scanner markeert welke informatie er blijft hangen in browsers en andere applicaties en beschermt je hierdoor.
Besturingssysteem
Windows 7 / Vista 32- en 64- bit/ XP / Windows Server 2003 / Windows Server 2008 - 32 en 64 bit
Geheugen
32MB RAM
Benodigde harde schijfruimte
12 MB
Online support