Comodo Nederland Logo Nederland

Comodo HackerGuardian

HackerGuardian controleert je netwerk of webserver op meer dan 30.000 bekende aanvallen en kwetsbaarheden. Bovendien voldoet je website hiermee aan de PCI-standaarden.

HackerGuardian

Waarom Comodo HackerGuardian?

 • Voldoe aan de PCI Data Security Standaard.
 • Checkt je systemen op aanvallen en kwetsbaarheden.
 • Recht op gebruik Payment Credential CVC logo.
 Comodo Web InspectorComodo HackerProofComodo HackerGuardian
  Vanaf €79 Bestellen Vanaf €1.899
Bestellen

Standaard €239 Bestellen

Enterprise €389 Bestellen

Malware scan dagelijks dagelijks dagelijks
Blacklist monitoring ja nee nee
Vulnerability scan Vanaf Plus ja nee
PCI Scanning ja ja ja
Database check ja nee nee
Analyse bezoekers nee ja nee
Test vanuit klantperspectief nee ja ja

De HackerGuardian diensten zijn opgezet om systeembeheerders en ontwikkelaars te helpen met het beveiligen van websites en online diensten. Als er lekken of zwakke plekken worden gevonden, word je hiervan op de hoogte gesteld door middel van een rapport met advies hoe je de lekken kunt dichten. Ook krijg je (wanneer de scans succesvol zijn doorlopen) een zogenaamd PCI Compliance Report. Dit rapport kun je naar je bank sturen om te bewijzen dat de beveiliging van je website of dienst up-to-date is. De PCI Data Security Standard staat voor een pakket eisen waar een website aan moet voldoen voordat er via internet betalingen en creditcardgegevens van klanten op de site mogen worden verwerkt.

Wanneer de website voldoet aan deze eisen en met succes is gescand heb je recht op het Payment Credential CVC logo. Bezoekers zien dan dat je geautoriseerd bent om creditcardbetalingen te mogen verwerken op de website.

HackerGuardian

HackerGuardian is inclusief live ondersteuning en ASV scan rapportage, en is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen:

 

Uitvoering Standaard Enterprise    
Aantal IP-adressen 5 20    
PCI scans per kwartaal 10 onbeperkt    
Prijs € 239 per jaar € 289 per jaar    
  Bestellen Bestellen    
         
 • Standaard -PCI Scan Compliancy Service - PCI-standaarden controle voor webshop eigenaren

  Met deze scan kun je meerdere malen per kwartaal op aanvraag je webserver laten scannen op bekende lekken en beveiligingsproblemen en wordt er gecontroleerd of je voldoet aan de PCI Scan Compliance eisen. Daarna ontvang je PCI Scan rapportages, inclusief een overzicht van verbeterpunten en tips om ze bij te werken. Deze versie geeft je de mogelijkheid om 10 PCI scans per kwartaal uit te voeren voor tot 5 IP-adressen. Er kan een extra IP-pack worden gekocht om scans voor meer IP-adressen te kunnen uitvoeren.

 • Enterprise - PCI Scan Compliancy Service Enterprise - PCI-standaarden controle voor grotere organisaties

  Dit is een uitgebreidere variant waarmee het mogelijk is om een ongelimiteerd aantal PCI scans per kwartaal uit te voeren op tot 20 IP-adressen, met ondersteuning voor geavanceerde instellingen en rapportage-opties. Er kan een extra IP-pack worden gekocht om scans voor meer IP-adressen te kunnen uitvoeren. Daarnaast biedt de Enterprise uitvoering ook een interne scandienst, waarmee je kunt controleren of je netwerk intern goed beveiligd is.

 • Gratis PCI Compliance Scan

  Met deze dienst kunnen webshop eigenaren 90 dagen lang gratis vijf verschillende vulnerability scans uitvoeren voor drie IP-adressen. De dienst is beschikbaar via een beveiligde website en beschikt over uitgebreide scanopties. De gratis scan is geschikt voor gebruikers die moeten voldoen aan het laagste niveau voor PCI compliance. Na elke scan ontvang je een uitgebreid rapport waarin eventuele problemen worden doorgegeven met verbetersuggestiesn. Als je met succes de PCI-criteria hebt doorlopen (er zijn geen kwetsbaarheden van niveau 3 of hoger gevonden), ontvang je een officieel PCI Compliance rapport dat je kunt doorsturen naar je bank.

  Daarnaast biedt HackerGuardian een gratis Vulnerability Scan. Deze dienst is gratis beschikbaar voor website eigenaren, netwerkbeheerders en thuisgebruikers. Hiermee kun je een HackerGuardian scan uitvoeren op een enkel IP-adres om mogelijke zwaktes te detecteren. Met deze scan kan gecontroleerd worden of je website aan de PCI veiligheidseisen voldoet en kunnen bedreigingen opgespoord worden die niet door de firewall worden opgemerkt. Dit is echter beperkt tot drie scans per licentie voor tot maximaal drie IP-adressen en geeft geen toegang tot geavanceerde configuratieopties.

Besturingssysteem
Windows 7 32- en 64- bit/ Vista 32- en 64- bit/ XP 32- en 64- bit/
Geheugen
128MB RAM
Benodigde harde schijfruimte
210 MB

Prijzen exclusief BTW.