Comodo Nederland Logo Nederland

Online PC Support

Comodo biedt diverse producten om personen en organisaties direct online te ondersteunen bij hun computergebruik.

GeekBuddy

GeekBuddy lost beveiligingsproblemen op je PC voor je op. Met GeekBuddy kun je snel op elk moment van de dag contact maken met een Comodo Expert door slechts het aanklikken van een icoon. Door middel van een beveiligde VPN kan er verbinding gemaakt worden met je computer en voert de Buddy de complexe beveiligingstaken voor je uit. Je hoeft zelf dus niets te doen; dit is wat het verschil maakt tussen GeekBuddy en gewone technische support. Je computer wordt gecheckt op virussen en spyware en meteen opgeschoond. Daarnaast helpt GeekBuddy je onder andere met het installeren van software, het installeren van je printer en door je computer zo energiezuinig mogelijk in te stellen.

Systeemvereisten
Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Geheugen
22MB RAM
Benodigde harde schijfruimte
7MB

Meer informatie

PC Support Manager™ Reseller Edition

Met PC Support Manager wordt er een virtueel support en sales netwerk gecreerd tussen ISP's en hun klanten. Gebuikers kunnen door op het icoon te klikken direct verbinding maken met hun sales of support team en hebben zo op afstand makkelijk toegang tot hun producten. PC Support Manager biedt verder:

  • Een licentie voor Comodo Internet Security die je onder je klanten mag verspreiden.
  • Automatisch onderhoud en reparatie van je PC.

  • Voor de beheerder: Een beheerder kan op afstand door middel van remote access problemen vaststellen op de computer van eindgebruikers en de issues oplossen. In de Chat log worden de sessies opgeslagen. Er wordt automatisch gescand op malware en virussen, die ook automatisch worden opgeruimd. Meerdere eindgebruikers kunnen tegelijkertijd geholpen worden, afhankelijk van de capaciteit van de beheerder. Door middel van het Administrative Dashboard kan bijgehouden en ingezien worden welke sessies lopen zodat bijvoorbeeld leidinggevenden de supportmedewerkers kunnen ondersteunen.

  • Voor de eindgebruikers: Automatische installatie, er is slechts een muisklik voor nodig, de computer hoeft niet opnieuw opgestart te worden. Vanuit het Zero Touch Wizard Menu kun je instellen welke services automatisch uitgevoerd mogen worden en kan een chat gestart worden met de beheerder. De eindgebruiker hoeft niet aanwezig te zijn bij onderhoud, de beheerder kan dit ook via remote access doen wanneer de eindgebruiker niet beschikbaar is. Daarbij kan de beheerder ook wanneer de eindgebruiker wel aanwezig is via Command Shell onderhoud uitvoeren zonder dat de gebruiker hierdoor gestoord wordt. Met de notificatie Zone/Icoon wordt er een log bijgehouden, tijdens de sessie kan dit log op elk moment ingezien worden.

Systeemvereisten
Windows XP of hoger
22MB RAM
Benodigde harde schijfruimte
20MB

Meer informatie

LivePCsupport for Business

Met livePCsupport for Business staat er 24 uur per dag een gekwalificeerde technische medewerker voor je organisatie klaar om problemen met je PC op te lossen. Je medewerkers kunnen op elk gewenst moment een chat starten door op het livePCsupport icoon te klikken. Daarbij zit Comodo Endpoint Security Manager bij het pakket inbegrepen en word je tegelijkertijd optimaal beschermd tegen malware en virussen.

Meer informatie