Comodo Nederland Logo Nederland

Comodo Dragon

Comodo Dragon is een veilige, snelle en veelzijdige internetbrowser die gebaseerd is op Google Chrome. Dragon combineert de functionaliteit van Google Chrome met de privacy en beveiliging van Comodo.

Waarom Comodo Dragon?

Comodo Dragon

 • Snel en veilig surfen.
 • Gebruiksvriendelijke interface.
 • Aangepaste plug-ins en add-ons.
 • Stabielere presaties - geen vastlopende schermen meer.
Download gratis

Dragon combineert de functionaliteit van Google Chrome met de privacy en beveiliging van Comodo.

De domeinvalidatie technologie in Dragon kan betrouwbare SSL certificaten van onbetrouwbare onderscheiden. Tracking is uitgeschakeld waardoor je privacy gewaarborgd is. En Dragon houdt cookies en andere vormen van internetspionage tegen. SiteInspector checkt een website op virussen en andere malware en met de link scanning functie kun je een website van tevoren checken op veiligheid.

 • SiteInspector malware scanning

  Met Comodo SiteInspector kun je voordat je een website bezoekt checken of de site schadelijk is. Om een verdachte webpagina te controleren is alleen een rechtermuisklik op 'Scan Link' nodig. Via de SiteInspector knop in de browser kun je alle pagina's die je wilt bezoeken eerst scannen. Na een voltooide scan krijg je een gedetailleerd overzicht van de veiligheid van een website te zien, met domeinregistratie details, administratieve contacten en gegevens over eerder uitgevoerde malware scans.

 • Meer privacy, betere prestaties

  Dragon heeft verbeteringen doorgevoerd waardoor de Chromium browser optimaal is ingericht om je privacy te bewaken. De domein validatie technologie in Dragon onderscheidt betrouwbare SSL certificaten van onbetrouwbare. Tracking is uitgeschakeld waardoor je privacy gewaarborgd is.

 • Secure DNS

  Comodo Secure DNS maakt browsen sneller en veiliger. De service verstuurt je DNS verzoeken vanaf de Comodo nameservers. Met SecureDNS wordt een real-time block lijst (RBL) geraadpleegd waarop schadelijke websites (bijvoorbeeld phishing-sites, malware-websites, spyware locaties, sites die teveel reclame tonen, etc.) verzameld zijn. Je wordt gewaarschuwd wanneer je een website wilt bezoeken waarvan de inhoud mogelijk schadelijk kan zijn. Omdat je aanvraag via de zeer veilige servers van Comodo wordt geleid ben je beschermd tegen DNS cache poisoning aanvallen die een bedreiging kunnen zijn voor alle gebruikers van je ISP. In de SecureDNS 2.0 die nu beschikbaar is als betaversie kun je ook gebruik maken van content filtering waarmee je filters kunt instellen op netwerkniveau, zodat er geen ongewenste content via je netwerk binnenkomt.

  Secure DNS is in te stellen in Dragon. Je kunt ook apart gebruik maken van Secure DNS door je nameserverinstellingen te wijzigen naar die van Comodo, 8.26.56.26 en 8.20.247.20. Voor beta toegang kun je je hier registreren.

Besturingssysteem
Windows 7 / Vista / XP
Geheugen
128MB RAM
Benodigde harde schijfruimte
440 MB
Online support